SixCase Medisol

Gode nyheter for alle som er på jakt etter rimelige hjertestarterskap av høy kvalitet! Medisol er glade for å kunne introdusere SixCase, et helt nytt tilskudd til vårt sortiment av hjertestarterskap. Enten du er ute etter robuste innendørsskap eller værbestandige utendørsskap, har SixCase alt du trenger. I dette innlegget vil vi diskutere fordelene med SixCase AED-skap og hvorfor de er et uunnværlig tillegg for å beskytte AED-enheten din.

SixCase: Et merke du kan stole på

SixCase er et nytt merke hos Medisol, og gir et nytt perspektiv på oppbevaringsløsninger for hjertestartere. SixCase hjertestarterskap er kjent for sin innovative design og sitt fokus på kvalitet, og er designet for å beskytte hjertestarteren slik at den alltid er klar til bruk når du trenger den som mest. SixCase har et hjertestarterskap som passer til ethvert miljø og behov, fra stilige innendørsvarianter til robuste utendørsvarianter.

Et utvalg av SixCase AED-innendørsskap

La oss begynne med SixCase AED-innendørsskap. Disse skapene er designet for å passe naturlig inn i ethvert innendørsmiljø, samtidig som de gir maksimal beskyttelse for hjertestarteren din. Enten det er til et kontor, en skole eller en offentlig bygning, sørger SixCase innendørsskap for at hjertestarteren din er både tilgjengelig og sikker. Den moderne designen sørger ikke bare for at hjertestarteren er trygg, men gir også et stilfullt preg til rommet ditt.

Oppdag SixCase AED-skap for utendørs bruk

Men hva om du trenger et hjertestarterskap for utendørs bruk? Det er ikke noe problem! SixCase utendørsskap er bygget for å tåle tøffe ytre faktorer. 

SixCase-seriens utendørsskap er tilgjengelige i rustfritt stål eller aluminium. Du åpner skapet enkelt ved hjelp av en trykknapp eller en firesifret pinkode (touchpad). Hvis berøringsplaten av en eller annen grunn skulle svikte, kan en nøkkel brukes til å åpne skapet. Når du låser opp et SixCase hjertestarterskap, senkes bunnplaten ned, og du kan enkelt og raskt ta med deg hjertestarteren.

Skapene er utstyrt med en vifte for å beskytte mot varme. I tillegg har skapets vindu et infrarødt filter som beskytter skapet mot overoppheting. Det er imidlertid viktig at du aldri plasserer skapet i direkte sollys. 

Den smarte oppvarmingen av skapet sikrer lavere energiforbruk sammenlignet med andre skap, og beskytter hjertestarteren mot temperaturer ned til -15 °C. IP-klassifiseringen på 54 gjør SixCase-skapet motstandsdyktig mot vannsprut og støv. Dette gjør også SixCase utendørsskap godt egnet for plassering på offentlige steder utendørs, som for eksempel idrettsbaner. 

I tillegg finnes det en polarversjon av SixCase-utendørskabinettet som beskytter hjertestarteren mot temperaturer ned til -30 °C.

SmartCase-serien

SmartCase-skapene setter fokus på funksjonalitet kombinert med en lav pris. SmartCase hjertestarterskap er tilgjengelige med dreieknapp eller mekanisk kodelås. Disse skapene har også smart oppvarming (beskytter opp til -20 °C), infrarødt filter på vinduet, vifte og en IP-klassifisering på IP54. I SmartCase-serien finner du også et solid og robust innendørsskap i stål.

Hvorfor velge SixCase?

Du lurer kanskje på hvorfor SixCase skiller seg ut blant andre merker. Det handler om fokus på detaljer. SixCase AED-skap er ikke bare holdbare og pålitelige, de er også brukervennlige. Skapene har tydelige instruksjoner og brukervennlige mekanismer som sikrer at alle raskt kan få tilgang til hjertestarteren i en nødssituasjon. SixCase er dessuten fokusert på kontinuerlig forbedring og lytter alltid til tilbakemeldinger fra brukerne for å forbedre produktene sine ytterligere.

Medisol ønsker SixCase velkommen

I Medisol er vi alltid på utkikk etter produkter av høyeste kvalitet som bidrar til vår misjon: Innen 2030 skal alle verdensborgere ha tilgang til en hjertestarter innen seks minutter. Med SixCase i sortimentet vårt er vi sikre på at kundene våre vil sette pris på kvalitetsfølelsen og den gjennomtenkte designen til disse hjertestarterskapene. Enten du er på utkikk etter et innendørs skap for sikker og synlig oppbevaring av hjertestarteren eller et utendørs skap som tåler tøffe værforhold, har SixCase den perfekte løsningen.

Klar til å oppgradere din hjertestarteroppbevaring?

Hvis du er på utkikk etter et nytt hjertestarterskap, trenger du ikke lete lenger enn til SixCase. Med deres utvalg av innendørs- og utendørsalternativer av høy kvalitet kan du stole på at hjertestarteren din vil være trygg, sikker og klar til bruk når som helst. Ta en titt på SixCase-kolleksjonen hos Medisol i dag, og ta det første skrittet mot bedre beskyttelse av din hjertestarter.

Så hva venter du på? Ta det smarte valget med SixCase hjertestarterskap og sørg for at hjertestarteren din er sikker og klar til bruk i alle situasjoner.